Het concept

Het idee om iets meer te gaan doen naast mijn gebruikelijke werk speelde al langer in mijn hoofd. Alleen na een avondje gezellig kletsen bij Jasper Jaspers  van Yoman. ontstond het idee "De TennisJuf". Mijn leerlingen bij de Were Di Tilburg noemde mij voor de gein al TennisJuf.

Dus dacht Jasper, waarom doe je daar niet iets zakelijks mee?

Ontwikkeling Tennisjuf
Ontwikkeling Tennisjuf

Naam en logo

Na het gesprek heeft Jasper van Yoman even gecheckt of het domein www.tennisjuf.nl nog beschikbaar was op internet en jawel hoor, bingo! 

Dus de naam was verzonnen, domein vast gelegd en Yoman heeft vervolgens een leuk logo hierbij ontworpen en bedacht.

Businessplan

Voordat we echt aan de gang gingen met de ontwikkeling van de huisstijl heb ik eerst goed mijn huiswerk gedaan. Gestart met het opmaken van een Businessplan. Wat voor clinics ga ik geven, staat de club erachter, hoe kan ik de clinics een leuk extraatje geven enz enz.

Ontwikkeling van de huisstijl

Na veel overleg, veel denk werk is Yoman gestart met uitwerken van de huisstijl. Er is gekozen voor het lettertype Ubunto  er zijn een aantal complementaire kleuren gekozen en daarna is gestart met het bouwen van de website. 

 

Ontwikkeling Tennisjuf
Ontwikkeling Tennisjuf

Facebook

Op Facebook is er een pagina aangemaakt. Hiermee gaan we zodra de website echt af is een campagne mee starten om de eerste klanten.