De TennisJuf

Hoi, ik ben Patries van Steen, alias de ‘TennisJuf’. Ik heb de TennisJuf opgezet omdat ik naast het geven van tennislessen, het ontzettend leuk vind om je een paar leuke tennisuurtjes te bezorgen. Daarom organiseer ik evenementen waarbij alle deelnemers het naar hun zin hebben. Of dat nou voor een bedrijfsfeest is, een meeting voor zakenrelaties, een vrijgezellendag, een familiereünie, een kinderfeestje of gewoon zomaar.

Er zijn verschillende tennisclinics beschikbaar van een traditionele Wimbledon tennisclinic tot een uitdagende en tegelijkertijd vermakelijke Glow in the Dark tennisclinic. Voor de kids hebben we de Kids Tennis Party. Heb je iets in gedachten of wil je dat ik meedenk over het vormgeven van een tennisclinic, neem dan vooral contact op via de site

De TennisJuf gaat ook de grens over, dit jaar organiseert de TennisJuf enkele gezellige tennisreizen naar het zuiden van Frankrijk midden in de Provence. Of je nu beginner bent of gevorderd, voor iedereen is er een passende tennisvakantie. Gedurende zes dagen ga je dagelijks aan de slag met tennislessen op de baan van het hotel Castel Luberon, midden in de Provence onder de Franse zon.

Patricia van Steen, de TennisJuf
logo TennisJuf

Over de TennisJuf

Ik heb vele jaren op nationaal en internationaal niveau getennist. Op de sportopleiding heb ik alle tennislicenties behaald en daarna heb ik de Hogeschool voor Toerisme (NHTV) gevolgd. Na vele jaren over de wereld te hebben rondgezworven, geef ik al meer dan twintig jaar tennislessen.

Bij de TennisJuf kun je kiezen uit verschillende clinics, eventueel in combinatie met een lunch, buffet of barbecue. Maar ik sta voor al jouw wensen open, dus laat het gerust weten.

Ik hoop je te zien tijdens een van de clinics van de TennisJuf!