Glow in the dark clinic

Glow in the dark

Tennissen in het donker, het lijkt onmogelijk. Mooi niet! Ga de uitdaging aan en ervaar hoe het is om te tennissen waarbij je alleen maar de lijnen, de tennisballen, het net en jouw tegenstander(s) ziet. Glow in the dark-tennis is een sportief spektakel dat je samen met collega’s, zakenrelaties of vrienden gespeeld móet hebben.

Tijdens het programma van twee-en-een-half uur geeft een lichtgevende tennistrainer de nodige aanwijzingen. Heb je de techniek eenmaal onder de knie – en ben je lekker afgemat – dan spelen we nog een wedstrijdje. Wie wordt de beste Glow in the dark-speler van de groep?

Vooral de jeugdige deelnemers ervaren Glow in the dark-tennis als een uniek tennisevenement. Wil je alleen maar toekijken? Ook voor de neutrale toeschouwer is Glow in the dark een fantastisch schouwspel.

Let op: Deze clinic wordt alleen gegeven van september t/m mei (i.v.m. zonsondergang), in samenspraak bepalen we de tijden.

Glow in the dark clinic

Programma

Aankomst en welkom
Uitdelen en aankleden glowing tennisspullen
Glow in the dark
Mini glow toernooi
Borrel en prijsuitreiking

Vraag een offerte aan

Wil je een hilarische tennismiddag beleven met collega’s, zakenrelaties, vrienden of familie, informeer dan naar de mogelijkheden.

Vraag offerte aan