Wimbledon clinic

Björn Borg, Rod Laver, Betty Stöve. Tennisgrootheden uit lang vervlogen tijden. Toen de rackets nog van hout waren en de tennisballen wit. Die tijden herleven tijdens de unieke Wimbledon Clinic.

 Wimbledon clinic
 Wimbledon clinic

Stel je voor: Samen met een ‘classic team’, dat geheel in de ‘good old style’ is gekleed, maak jij, jouw familie, collega’s of vrienden een reis door de tennishistorie. Zelf draag je een hagelwitte zweethoofdband en uiteraard tennis je met een houten racket en witte tennisballen.

Het classic team is strak gekleed in het traditionele witte pak. Ze leren je de ouderwetse tennis-oefenvormen. Rondom de baan zien grootheden uit een ver verleden toe op jouw spelvaardigheden. Ook zijn de vele houten klassiekers op de racket ‘wall of fame’ te zien. Kortom: dit is tennis in zijn volledige puurheid!

Uiteraard is een Wimbledon Clinic niet compleet zonder de klassieker: aardbeien met slagroom! Informeer naar de mogelijkheden.

 Wimbledon clinic

Programma

Aankomst en welkom: koffie / thee met Engelse scones
Uitdelen rackets (wie dat zelf niet heeft)
Start Tennis Clinic (Bij meer dan 10 deelnemers, plannen we een extra Juf in)
Mini Wimbledon toernooi
Prijsuitreiking
Borrel?

Vraag een offerte aan

Wil je een hilarische tennismiddag beleven met collega’s, zakenrelaties, vrienden of familie, informeer dan naar de mogelijkheden.

Vraag offerte aan